Izvor: Srbija Danas
22.11.2023 u 16:29
0

TROICKI IMA IDEJU: Poznato kako će teniseri proslaviti eventualno osvajanje Dejvis kupa

Pobednik duela Srbija - Velika Britanija u polufinalu se sastaje sa boljim iz meča Italija - Holandija

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je u Malagi da će on i igrači skakati iz aviona ako osvoje titulu u Dejvis kupu.

Srbija će u četvrtak od 16 časova u četvrtfinalu Finalnog turnira igrati protiv Velike Britanije, a pobednik ovog duela sastaće se u polufinalu sa boljim iz meča Italija – Holandija.

IPAK NE DRŽI SVE REKORDE: Pojavila se retka statistika u kojoj Đoković NIJE najbolji teniser svih vremena (FOTO)

Za Srbiju će igrati Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović. Troicki je najavio da njegov tim ima nekoliko ideja kako da proslavi eventualno osvajanje Dejvis kupa.

FOTO: TANJUG/ TSS/STARSPORT/ SRĐAN STEVANOVIĆ

– Imamo par ideja, ali se nismo još usaglasili. Rekli smo davno da je skakanje iz aviona, imali smo i neke druge ideje. Evo momci kažu da je to definitivno izgleda ostalo – rekao je Troicki na konferenciji za medije u Malagi.

Srbija je samo jednom u istoriji osvojila Dejvis kup i to 2010. godine, pošto je u Beogradu pobedila Francusku 3:2 i tada su reprezentativci odlučili da se ošišaju „do glave“. Srbija je 2013. u Beogradu u finalu Dejvis kupa izgubila od Češke 3:2.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter