Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
01.12.2023 u 12:36
0

U NOVU GODINU SA NOLETOM! Poznato je kada Đoković startuje sa takmičenjima u novoj sezoni

Poznato je kada Novak Đoković počinje novu sezonu, a nećemo dugo čekati da ga vidimo na terenu. Početak nove sezone za najboljeg tenisera sveta zakazan je za poslednji dan decembra.

Novak Đoković će generalnu probu za Australijan open imati na Junajted kupu na kojem će Srbija igrati u grupi E u Pertu. Džidžen Džang, prvi Kinez koji je ušao u prvih 100 na ATP listi u istoriji, biće prvi protivnik Novaka Đokovića u novoj sezoni. Ovaj duel E grupe je zakazan za 31. decembar.

Džang ima 27 godina, trenutno je 58. na svetu. Pre dve godine je prošao kvalifikacije na Vimbldonu i postao prvi Kinez u glavnom žrebu tog takmičenja u Open eri, a drži još nekoliko nacionalnih rekorda. Đoković nikada nije igrao protiv njega.

„MOŽE LI TO DA URADI? DA, MOŽE“: Patrik Muratoglu tvrdi, Novak Đoković uzima zlato u Parizu, ali i četiri slema ne zvuči nerealno

Istog dana će i Olga Danilović ukrstiti rekete sa Kinven Dženg. Kineskinja će biti favorit jer je 15. na svetu, za tačno 100 mesta bolje rangirana od najbolje srpske teniserke. Danilovićevoj ne ide na ruku i to što nije odigrala nijedan meč još od kraja avgusta na US Openu, a nije pobedila još od trijumfa u Bastadu sredinom jula. Povrede su joj skratile sezonu i sada je čeka povratak u formu.

Ako duel bude izjednačen posle dva singla, odluka će pasti u miksu, čiji sastav će naknadno biti određen. U srpskoj selekciji će biti još Hamad Međedović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter