Izvor: BSC HAPPY/KURIR
01.12.2023 u 11:10
0

REPEREZENTACIJA SRBIJE NA ŽREBU ZA EVROPSKO PRVENSTVO: Evo koju reprezentaciju „Orlovi“ priželjkuju u grupi!

Fudbalska reprezentacija Srbije u subotu će dobiti rivale u grupi na evropskom prvenstvu Nemačkoj, koje će biti igrano do 14. juna do 14. jula. Žreb je zakazan za 18 časova u Hamburgu.

Direktor A reprezentacije Srbije Stevan Stojanović objašnjava da je mnogo važno za našu zemlju naći se na ovakvoj smotri.

Velika je stvar za Srbiju, kako rezultatski, tako i finansijski. Nije mala stvar biti učesnik Šampionata Evrope, posebno što nas tamo nije bilo 24 godine. Uspeli smo kao reprezentacija da vežemo dva velika takmičenja. Ponosan sam na fudbalere, selektora, struku i FSS. Srbija je prošle godine bila na svetskoj sceni u Kataru, a sada smo i na velikoj evropskoj sceni. Fantastična stvar za Srbiju – rekao je za Stevan Dika Stojanović i dodao:

Boravak u Hamburgu iskoristićemo i za sportsko-diplomatsku misiju. Da obnovimo stare, ali i da izgradimo nove veze sa našim sportskim prijateljima. Biće lepa prilika videti se sa starim prijateljima.

SRPSKI FUDBALER PROLAZI PAKAO: Radovana napalo obezbeđenje, završio u zatvoru i tu nije kraj…

Ono što ljude u Srbiji najviše interesuje jeste koga bi Orlovi mogli da dobiju za rivala u grupi.

Kad pogledam sastav „šešira“ mogu slobodno da kažem da je naš četvrti izuzetno kvalitetan. Pored nas, Srbije, tu je evropski prvak Italija i jaka selekcija Švajcarske. Verujem da će se tu naći Poljska i Ukrajina, kad prođu baraž. Ozbiljne selekcije. Definitivno, u prvom „šeširu“ su najjače reprezentacije i koga god dobijemo odatle, svejedno je. To je isti nivo – objasnio je Stojanović, a potom nastavio:

Iz drugog i trećeg „šešira“ takođe nemam bilo kakvu želju. Ali, kad već insistirate, želim Mađarsku u grupi. Veliki su nam dužnici iz kvalifikacija, dva puta su nas dobili, a nisu bili bolji. Voleo bih da im se revanširamo. Sve ostalo, moramo da igramo bez kalkulacija.

Delegacija FSS na žrebu u Hamburgu trebalo bi da bude u sastavu Dragan Džajić, Dragan Stojković, Stevan Stojanović, Branislav Nedimović, Jovan Šurbatović i Milan Vuković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter