Izvor: Kurir
30.04.2024 u 10:23
0

UTAKMICU PRATILI IZ SVEČANE LOŽE: Sklonjeni na sigurno!

Strahinja i Nemanja, starija braća srpskog košarkaša Nikole Jokića, petu utakmicu plej-of serije između Denvera i Lejkersa pratila su iz svečane lože.

Strahinja Jokić dospeo je u centar pažnje američke javnosti posle incidenta koji je napravio na tribinama na drugom meču plej-of serije sa Lejkersima u „Bol areni“. Podestimo, Strahinja je pesnicom udario u bradu jednog navijača. Snimak se ekspresno proširio društvenim mrežama i Nikolinu spektakularnu partiju protiv tima iz LA ubrzo je zasenila vest o šokantnom ispadu njegovog brata.

Iako su Nikoline mečeve uglavnom pratili sa tribina, sada su odlučili da se izmeste iz mase, pa su petu utakmicu između Denvera i Lejkersa posmatrali iz posebne lože, potpuno izolovani od ostatka publike. Zanimljivo oko njih je bilo i dosta praznih sedišta.

NAGETSI SAVLADALI LEJKERSE: Denver se izborio za plasman u polufinale Zapada!

Nije poznato da li su sami tražili da se izoluju, ili centar Denvera uticao na tu odluku. U svakom slučaju, mirno su posmatrali meč i na kraju zadovoljni napustili dvoranu jer je Nikola ponovo izdominirao na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter