Izvor: happybsc
29.08.2023 u 16:08
0

VAŽNA PODRŠKA ZA ORLOVE: Novak poslao moćnu poruku košarkašima

Novak Đoković je imao sjajnu poruku za košarkaše Srbije. Srpski teniser je slavio protiv Aleksandra Milera sa 6:0, 6:2, 6:3 i plasirao se u drugo kolo US Opena . Pored odgovora na putanje o samom meču kao i o narednom rivalu Đoković je uputio i poruku srpskoj košarkaškoj reprezantaciji

-Pratim naravno, obožavam košarku, imam puno prijatelja košarkaša, imam prijateljski odnos sa kapitenom. Nisam stigao da ih gledam jer je vremenska razlika veoma velika, ali pratim sve što se događa.

JOŠ JEDNA MEDALJA, PA KRAJ! Ivana Vuleta iznenadila publiku!

Želim im da održe dobru energiju i timsku atmosferu i da što manje obraćaju pažnju na komentare i ometanja.


Ne pričam o košarci kao stručno lice, ali mi je krivo što mnogi daju sebe za pravo da kritikuju momke, da ih otpisuju i pre nego što počne turnir. Mi smo veoma uspešna košarkaška nacija, jedna od najuspešnijih, drago mi je da su ispod radara. Tada imaju šansu da dokažu koliko su dobri-, završio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter