Izvor: BC HAPPY/TELEGRAF
18.01.2024 u 16:56
0

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Teodosić se povredio pred meč sa Baskonijom

Košarkaši Crvene zvezde će u okviru 22. kola Evrolige odmeriti snage sa Baskonijom, a pred ovaj duel suočili su se sa neočekivanim problemom.

Naime, na treningu pred utakmicu povredu zadnje lože doživeo je Miloš Teodosić i njegov nastup na večerašnjem meču je pod znakom pitanja.

Ukoliko ne bude na terenu, njegov izostanak bi umnogome mogao da utiče na krajni rezultat susreta.

KOŠARKA JE IZGUBILA VRSNOG ČOVEKA: Nenad Bjeković emotivno povodom smrti Dejana Milojevića

Odluku će svakako doneti Janis Sferopulos pre meča. Sa druge strane, na ovom meču će svoj debi imati Džavonte Smart, koji je registrovan za takmičenje u Evroligi.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je u dosadašnjem delu sezone zabeležila devet pobeda i 12 poraza, dok je Baskonija na skoru 11-10.

Pomenuti duel na programu je od 19 časova u Areni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter