Izvor: bsc happy portal
18.01.2024 u 12:41
0

KOŠARKA JE IZGUBILA VRSNOG ČOVEKA: Nenad Bjeković emotivno povodom smrti Dejana Milojevića

Legendarni fudbaler Nenad Bjeković, slomljen zbog vesti o smrti Dejana Milojevića.

Legendarni jugoslovenski fudbaler i dugogodišnji vršilac dužnosti predsednika FSS, Nenad Bjeković izjavio je povodom iznenadne smrti i gubitka dragog kolege iz kluba:

„Izgubljen je mlad život, čoveka koji se nalazio u usponu svoje karijere. Generalno, košarka je izgubila jednog vrsnog igrača koji je imao još mnogo toga da pokaže i ponudi. Nažalost, desilo se to šta se desilo. Bili smo u istom klubu, nosili isti dres. Izuzetno perspektivan, trebao je da dođe u Partizan kao trener. Nikad ne bi pomislio da može tako nešto da se dogodi.“

„DEJAN JE BIO VIŠE OD ŽIVOTA“: Srećan sam što sam radio sa njim

 

Dejan Milojević je ostavio veliki trag za sobom , iako nisu bili u istom sportu, Bjeković je izrazio svoju potresenost gubitkom i dodao:

“ Čovek koji je sportista, koji je  bio aktivan, trenirao svaki dan, u trenažnom procesu sa kvalitetnim životom….. to može biti samo genetika. Tu se ne može ništa kad je srce u pitanju „, rekao je za bsc happy tv portal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter