Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
18.01.2024 u 10:41
0

„DEJAN JE BIO VIŠE OD ŽIVOTA“: Srećan sam što sam radio sa njim

Bob Majers je jedan od najuspešnijih košarkaških operativaca, stvorio je giganta od Voriorsa u protekloj deceniji, a upravo je Dejan Milojević radio u Golden Stejtu od 2021. godine i zajedno su na kraju te prve sezone osvojili šampionski prsten.

Praktično svakodnevno su sarađivali, bili veoma bliski, tako da je Majers zaplakao dok je govorio o uvek nasmejanom treneru koji je ostavio ozbiljan trag u košarci.

NBA LIGA UJEDINJENA: Minut ćutanja za Dejana Milojevića (VIDEO)

– Boli me… Teško je jer kada radite s tim ljudima, posebno sa trenerima u NBA ligi, kažu da ih viđate više od porodice. To je istina. Razvijete neku bliskost sa njima, a Milojeviće je bio veći od života. Čim uđe u prostoriju obasja je. To je veliki gubitak, žao mi je zbog njegove dece, žene, ljudi koji su radili sa njim. Ostavio je veliki trag sa kim god je radio. Srećan sam što sam radio sa njim i to je život. Čuo sam te vesti dok sam dolazio ovde i pogodilo me je, teško je, ovakve stvari kada se dogode ne možeš ni da ih prihvatiš odmah. Pričao sam sa ljudima iz Golden Stejta i jako im je teško. Nije bilo šanse da su mogli da igraju tu utakmicu. Užasno je! – naglasio je Bob Majers koji od skoro više ne radi u Voriorsima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter