Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
18.01.2024 u 07:20
0

NBA LIGA UJEDINJENA: Minut ćutanja za Dejana Milojevića (VIDEO)

Veliko poštovanje ukazano je srpskoj legendi.

Potpuno iznenada, juče su iz Sjedinjenih Američkih Država stigle strašne vesti o preranom odlasku Dejana Milojevića. I dok cela Srbija i košarkaški svet tuguju, duboko poštovanje prema srpskom treneru pokazala je i NBA liga.

Milojević je u Americi bio jedan od trenera u stručnom štabu Stiva Kera, u Golden Stejt Voriorsima, koji su ranije tokom dana, još dok je Milojević bio u bolnici, odložili utakmicu sa Jutom.

Međutim, oni mečevi koji se nisu odlagali, počeli su minutom ćutanja.

SCENA KOJA SE PAMTI – TADA JE I NOVAK DOŠAO DA SE POKLONI MILOJEVIĆU: Trenutak koji je košarkaškom stručnjaku MNOGO ZNAČIO

Dvorane širom SAD, u tišini su poslale poslednji pozdrav uvek nasmejanom čoveku. Uz njegovu fotorgafiju, nalazila se i poruka saučešća porodici i Golden Stejtu, redom od Detroita, Atlante i Bostona, preko Klivlenda, Njujorka i Toronta, zatim i u Nju Orleansu i Los Anđelesu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter