Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
18.01.2024 u 12:46
0

PARTIZAN OSLABLJEN U ATINI: Kapiten crno belih ostao u Beogradu

Košarkaši Partizana pred sobom imaju izuzetno teško gostovanje u Evroligi, gde će u Atini igrati protiv Panatinaikosa, ekipe koja pretenduje na trofej u ovom takmičenju, a da stvar bude gora - crno-beli ne mogu da računaju na Kevina Pantera, kapitena tima.

Prvobitno je planirano da Panter kao i do sada predvodi ekipu, međutim, njega je očigledno snašao virus i moraće da „leži“ nekoliko dana.

Partizan je već slavio protiv Panatinaikosa u Beogradu, ali, sada će sve umnogome biti mnogo teže jer nema upravo Pantera, a u isto vreme ni Aleksa Avramović nije tu, jer se još nije u potpunosti oporavio od povrede.

VRAĆA SE ŽELJKO, SPREMA SE „PAKAO“: Grci objavili važnu vest pred meč sa crno belima

Panter je bio izuzetno važan šraf ekipe u Beogradu, pošto je protiv upravo Panatinaikosa postigao 13 poena u Beogradu, dok je postigao i neke izuzetno važne koševe u ovoj pobedi u Areni.

Podsetimo, meč između Partizana i Panatinaikosa na programu je u petak, 19. januara, s početkom od 20 časova i 15 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter