Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
18.01.2024 u 16:09
0

NOLE DOBIO HIT POZIV: Đokoviću, dođi u Moskvu!

Direktor marketinga u Fudbalskom savezu Rusije, Kiril Terešin, otkrio je tamošnjim medijima da sprema pozivnice proslavljenim srpskim sportistima da dođu na utakmicu koju će najbolji igrači Srbije i Rusije odigrati 21. marta u Moskvi.

Prvi na spisku Rusa je, očekivano, Novak Đoković. Ipak, na njemu će se naći i mnogi proslavljeni srpski fudbaleri. 

Učiniće Rusi sve što je u njihovoj moći da utakmica između njihove fudbalske reprezentacije i Srbije 21. marta u Moskvi bude pravi spektakl.

NOLE POSALO EMOTIVNU PORUKU: Tužan zbog preranog odlaska Dekija Milojevića (FOTO)

Jasno je da su se tamošnji ljudibitelji fudbala uželeli dobrih mečeva, jer od kada su pod sankcijama poprilično im je dosadno u domovini. Oduševljeni su što su „orlovi“ pristali da dođu u prestonicu Rusije i da odigraju prijateljski meč.

Otkako su Rusiji uvedene sankcije, isključen je tamošnji savez, svi klubovi i reprezentacija iz svih FIFA i UEFA takmičenja, a odigrali su reprezentativci te zemlje samo šest utakmica u kojoj su odmerili snage sa Iranom, Irakom, Katarom, Kamerunom, Kenijom i Kubom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter