Izvor: Sputnik Srbija
03.06.2022 u 08:43
0

„AKO NE ODU, TAMO ĆE I OSTATI“ Avdejevski kombinat bi za ukrajinske ekstremiste mogao da postane drugi „Azovstalj“ (VIDEO)

Avdejevski koksno-hemijski kombinat mogao bi da za ukrajinske ekstremiste postane drugi „Azovstalj“, ali nećemo dugo čekati na njihovu predaju, izjavio je komandir dobrovoljačkog bataljona „Pjatnaška“ u Donjeckoj Narodnoj Republici Ahra Avidzba.

Na pitanje novinara da li se ekstremisti mogu zabarikadirati u Avdejevskom kombinatu izjavio je: „Da, nadam se. Pokazaćemo im da smo mi takođe humani ljudi, ali ne previše. Jednostavno ćemo ih zaliti betonom. Nećemo ih čekati“, poručio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKI AMBASADOR U SAD: Novi paket sankcija Rusiji je „još jedna potvrda rusofobične histerije Vašingtona“

Prema njegovim rečima, ekstremistima će biti dat određeni rok za predaju.

„Ako ne odu, tamo će i ostati“, ocenio je on.

Teritorija na kojoj se nalazi fabrika u Avdejevki je pod kontrolom ukrajinskih snaga. U njenoj blizini već skoro osam godina prolazi linija razgraničenja Oružanih snaga Ukrajine i Narodne milicije Donjecke Narodne Republike. Sa teritorije ovog naselja ukrajinske trupe konstantno granatiraju teritoriju DNR, koja se nalazi u blizini Jasinovate i predgrađa Donjecka.

Podsetimo, ukrajinski vojnici i ekstremisti bataljona „Azov“ (protiv kojih je u Rusiji pokrenut krivični postupak) bili su skoro mesec dana blokirani u čeličani „Azovstalj“ u Marijupolju. Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je 20. maja da je potpuno oslobodilo teritoriju preduzeća. Od 16. maja predalo se preko 2. 400 ekstremista i ukrajinskih vojnika.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter