Izvor: Happy BSC
15.03.2022 u 11:21
0

AKO RUSI NAPADNU ODAVDE, TO JE KRAJ UKRAJINE! Ovo je tačka koju PUTIN ne sme da zauzme

Aerodrom Tiraspolj bi mogao da postane baza za prebacivanje ruskih trupa u ofanzivu na Odesu, smatraju vojni stručnjaci u toj zemlji.

Prošle nedelje je „problem Pridnjestrovlja“ izneo gradonačelnik Odese Genadij Truhanov govoreći o nameri ruskih snaga da opkole grad da se strane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Verovatno planiraju. Ovo je plan koji ne kriju. Ali dok grupa ruskih trupa koja probija Voznesensk ne stigne do Odese, Pridnjestrovlje će sedeti mirno kao miš“, rekao je vojsni ekspert Oleg Ždanov.

Veličina ruskog kontingenta u takozvanom Pridnjestrovskom regionu ne predstavlja posebnu pretnju za Ukrajinu. Sada, kako je Ždanov primetio, u Pridnjestrovlju nema više od 3.000 ruskih vojnika.

Među njima su borbene jedinice – jedan tenkovski bataljon, dva motorizovana pešadijska i jedna artiljerijska divizija. Ostalo su jedinice za podršku.

Ipak, general ukrajinskih Oružanih snaga Sergej Krivonis upozorava da postoji opasnost da je aerodrom Tiraspolj ozbiljna baza za prebacivanje ruskih trupa.

„Ako uspeju da tamo pošalju dodatne snage, to će postati ‘nož u leđa’ Odeske i Vinjičke oblasti“, naveo je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter