Izvor: Sputnjik
07.12.2023 u 17:53
4

„AKO SE PLAŠIŠ LAVROVA – TAKO I RECI“: ZAHAROVA optužila bivšeg britanskog ministra DA LAŽE!

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova optužila je bivšeg šefa britanske diplomatije Filipa Hamonda da laže jer je rekao da ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov „zastrašuje“ svoje sagovornike fizičkom pojavom.

Ona je objavu propratila fotografijom na kojoj Lavrov i Hamond stoje jedan pored drugog.

„Ako pogledate fotografiju Lavrova i Hamonda, primetićete da je Britanac skoro identične građe kao Lavrov. Zar morate tako da lažete!“, napisala je Zaharova na Telegramu.

„Ako se plašiš Lavrova – tako i reci“: Zaharova optužila bivšeg britanskog ministra da širi laži

Prema otvorenim izvorima, britanski političar je visok 190 cm, što znači da je zapravo dva centimetra viši od šefa ruske diplomatije.

„Ako se plašiš ruskog kolege onda tako i reci: plašim se da imam posla s Lavrovom, on vrši pritisak intelektom, pametniji je, harizmatičniji, duhovitiji i bolji. Zašto izmišljati besmislice o „fizičkom zastrašivanju krupnog čoveka koji viče’?“, upitala je Zaharova, komentarišući izjavu Hamonda u intervjuu za „Bi-Bi-Si“.

Kako je ocenila, britanski političari „uvek su imali nisko mišljenje o umnim sposobnostima svojih sugrađana“ – prolazile su im priče o incidentu u Solzberiju, pa će proći i „agresivni Lavrov“.

Hemond je ranije u intervjuu za „Bi-Bi-Si“ rekao da „Lavrov zastrašuje fizički“. Kako tvrdi „on priđe blizu (veoma je krupan čovek) i jednostavno ponavlja svoj stav, viče, insistirajući da je sve onako kako on kaže“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„AKO SE PLAŠIŠ LAVROVA – TAKO I RECI“: ZAHAROVA optužila bivšeg britanskog ministra DA LAŽE!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter