Izvor: Kurir.rs
27.12.2023 u 21:44
0

„PUKAO MI JE ZUB KAD SAM OVO VIDELA“: Američki guverner izazvao HAOS na društvenim mrežama (VIDEO)

Guverner SAD suočava se sa oštrom reakcijom nakon što je objavio bizaran video na kojem peva božićnu pesmu „Feliz Navidad“.

BURA SE NE SMIRUJENU: Ukoliko SAD nastavi da provocira, zatvaramo Sredozemno more i Gibraltar

Guverner Kolorada Džared Polis objavio je božićnu poruku dok se njegova država bori sa značajnom imigracionom krizom – nekoliko dana nakon što je Denver primio 16 autobusa migranata.

Polis, 48, viđen je kako se smeje i pleše dok je pevao akapela izvođenje hit pesme Hozea Felisijana iz 1970. i napisao je: „¡Feliz Navidad Colorado!“

On je podelio snimak na svom zvaničnom španskom Iks nalogu, ali izgleda da pratioci nisu videli nikakvo praznično veselje, a mnogi su označili kao jezivo.

Novinarka Mindi Robinson napisala je da se tako zgrčila da joj je puklo zub.

Drugi su pitali da li je video snimak audicije za „Saturday Night Live“ i nazvali ga najgorom stvari koju su videli 2023. godine.

Džef Karter je upitao: „Kakav je ovo ritual poniženja?“

„Kako ovo nije ruganje Latinoamerikancima?“, odgovorio je Bili Li, dok je Junior Nunjez dodao: „Oh, Kolorado je u tolikoj nevolji.“

Američki savet za imigraciju izveštava da Kolorado ima visok nivo imigranata, od kojih mnogi potiču iz Meksika.

Rekli su: „Skoro jedan od osam radnika u Koloradu je imigrant, kao i svaki šesti vlasnik preduzeća u gusto naseljenoj oblasti Denvera“.

Ranije ovog meseca, Denver Post je izvestio: „Autobus pun migranata ostavljen je ispred zgrade Kolorado Kapitola u Denveru u ponedeljak ujutru, za šta jedan gradski zvaničnik veruje da je poslednji u talasu autobusa koje je iznajmila vlada Teksasa“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter