Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
08.08.2023 u 17:54
1

AMERIČKI SENATOR UBEĐEN U PORAZ UKRAJINE: „To je juniorski tim koji igra protiv koledž tima“

Američki senator iz Alabame, Tomi Tabervil, rekao je danas da Ukrajina neće pobediti u ratu protiv Rusije i uporedio ukrajinske napore sa timom srednjoškolaca koji pokušava da pobedi koledž tim.

„Nisam glasao ni za jedan novčić koji je poslat Ukrajini. Ja sam za Ukrajinu. Rusija ovo nikada nije trebalo da uradi. Bio sam u Ukrajini sa predsednikom (Volodimirom) Zelenskim tri meseca pre nego što je ovo počelo. Ali na kraju dana, to je juniorski tim koji igra protiv koledž tima“, rekao je Tabervil.

Poručio je da Ukrajinci ne mogu da pobede, čak i kada bi im SAD poslale sav novac.

„Ne mogu da pobede. Možemo da im damo sav novac, ali ako ne pošaljemo NATO ili naše trupe, što nećemo učiniti ako se ja budem pitao, onda nemaju šanse“, ocenio je republikanski senator.

IPAK NIJE MONTIRANO: Američki senator srećan zbog izjave da je „ubijanje Rusa naša najbolja investicija“ (VIDEO)

Najnovije istraživanje američke televizije CNN pokazalo je da 55 odsto Amerikanaca smatra da Kongres ne bi trebalo da odobri dodatna sredstva za pomoć Ukrajini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMERIČKI SENATOR UBEĐEN U PORAZ UKRAJINE: „To je juniorski tim koji igra protiv koledž tima“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter