Izvor: Alo.rs
05.04.2023 u 22:41
6

„AMERIKA MORA DA SE URAZUMI“: Lavrov otvoreno zapretio Americi!

Mi se zaista nalazimo u gorućoj fazi rata, jer se ukrajinski nacisti bore, pre svega, američkim oružjem, rekao je ruski šef diplomatije.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da su Rusija i SAD u „gorućoj fazi rata“, ali da je neophodno da nastave da održavaju odnose.

– Mi se zaista nalazimo u gorućoj fazi rata, jer se ukrajinski nacisti bore, pre svega, američkim oružjem. I svaki put američka administracija preti da će snabdevati sve više i više dalekosežnih i smrtonosnih sistema, objasnio je šef diplomatije Ruske Federacije.

SERGEJ LAVROV IZNEO JASAN STAV, A ONDA JE NASTALA DEBATA? „Rusija i Kina spremne da brane zajedničke interese!“

Na pitanje kako je to povezano sa činjenicom da je američka ambasadorka u Moskvi Lin Trejsi u sredu predala akreditive ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, Lavrov je odgovorio:

– Mislim da odnose treba održavati. U krajnjem slučaju, mi ne gubimo nadu da će se Amerikanci urazumiti i da će nastaviti sa dijalogom. Videćemo, neće se dugo čekati, dodao je Lavrov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “„AMERIKA MORA DA SE URAZUMI“: Lavrov otvoreno zapretio Americi!”

  1. Oni, Amerika, ne shvataju dokle mogu da idu a vec su presli granicu , sve mislim da su ih zaposeli kao neki sektasi sto umeju pa sada ili ne mogu da se izvuku ili ne umeju da se izvuku ili im prete, ili se plase sta ce ostati od drzave Amerike ako pokusaju da ih se otkace tu mislim na Duboku drzavu, Globaliste, naciste i Brisel , ono sto odavno predlazem gospodinu Šoleu , on ima pametne oci deluje kao da bi mozda uradio nesto a za Trampa sam sigurna da bi uradio ili pokusao kao i gospodin Grenel uz Trampa . Kada bi neko od njih pokusao nekako sma sigurna da bi im i Rusija i Kina i jos po neko pomogao da se izvuku iz tih kandzi gore navedenih organizacija .

    3
    0
    Odgovori
  2. Nastavak komentara. Ako bi se Amerika plasila da to uradi misleci da bi propala trebali bi napraviti jednu emisiju , eto Hepi neka je napravi , kako bi to oni mogli uraditi, sta bi se desavalo dok se to radi, kako obuzdati te ljude i organizacije ,kojim metodama, sta posle sleduje ekonomiji i gradjanima Amerike , ko bi hteo da im pripomogne, naravno uz Ugovore i rokove , jer bi to bilo u interesu celog sveta i kakav bi svet izgledao posle te „Americke operacije na samoj sebi “ .

    2
    0
    Odgovori
  3. VI RUSI OSTAJETE I DALJE GLUPI !
    PA ZAR VI STVARNO MISLITE DA JENKI HOĆE DA PREGOVARAJU SA VAMA? RAZVLAČE VAS DO MAKSIMUMA, A JEDNOG LEPOG DANA ĆE POKRENUTI U ZORU DOK SPAVATE MASOVAN UDAR NA VAS , A TO ĆE BITI USKORO, TAKO DA ĆE TE SE NAĆI U NEOBRANOM GROŽDJU. NE POSTOJI PVO KOJI ĆE VAS ODBRANITI OD NEKOLIKO HILJADA RAKETA, A EVO DANAS ČITAMO DA VAM ONI KVARE VAŠ GLONAS SATELIT SISTEM I VI SAMO MLAKO PROTESTVUJE TE?

    2
    1
    Odgovori
  4. Kada su ustase krenule uz pomoc Amerike na Krajinu i rasterali Srbe M.Martic je ispalio „Rakete Orkan po Zagrebu“kao cin osvete….Isto ce Rusija uciniti VRLO BRZO samo sto posle ruskih raketa NITKO KOMENTAR PISATI NIKADA VISE NIGDJE NECE AMIN!!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter