Izvor: ALO
21.02.2024 u 10:32
0

AMERIKA SE PRETVARA U KOMUNISTIČKU DRŽAVU: TRAMP progonjen kao ALEKSEJ..da li ga čeka ista SUDBINA?

Donald Tramp u intervjuu za Fox News uporedio je svoje pravne probleme s progonom vođe ruske opozicije, Alekseja Navalnog, koji je preminuo u zatvoru

U jučerašnjem intervjuu, Tramp je rekao da je Navaljni bio „veoma hrabar čovek“ koji se verovatno nije trebao vratiti u Rusiju.

On je rekao da bi mu bilo puno bolje da je ostao izvan svoje države i od tamo pričao. Nije naglasio da je neko kriv za smrt Navaljnog.

Predsednik  Džo Bajden  kao i mnogi druge zapadnjačke vođe, za smrt Navaljnog okrivili su Vladimira Putina, a isto je rekla Niki Haley, Trampova republikanska suparnica za predsedničku kandidaturu.

SEVERNA KOREAJA NAPRAVILA RAKETU OD AMERIČKIH KOMPONENTI: Zaobišli su sankcije, Vašington osramoćen

U intervjuu, Tramp je negodovao zbog kazne od 355 miliona dolara koja mu je dosuđena zbog pronevere. Rekao je da je to „podseća na Navaljnog i da se radi o obliku komunizma ili fašizma.“

-To se događa i u našoj državi. Na puno načina pretvaramo se u komunističku državu. Samo zato što sam u politici, provlače me kroz osam, devet suđenja, rekao je Tramp.

Tramp je  na društvenoj platformi Truth napisao da je posle smrti Navajlnog „postao svesniji što se događa u Americi.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter