Izvor: Tanjug
30.10.2022 u 19:46
0

ANDREJ RUDENKO NE ŽELI DA BUDE LAŽNO OPTIMISTIČAN: „Razgovor o sporazumu o ŽITU tek kad budu poznati detalji napada…“

Zamenik ministra spoljnih poslova Andrej Rudenko izjavio je danas da se o mogućnosti da se Rusija vrati sporazumu o žitu može govoriti tek nakon što postanu poznate sve okolnosti napada na brodove Crnomorske flote u vodama Sevastopolja.

RUDENKO: Produžavanje sporazuma o žitu koji je potpisan u Istanbulu zavisiće od toga kako će se nadalje ispunjavati njegove odredbe!

On je napad nazvao „potpunom sramotom“ kojim su prekršeni svi postignuti dogovori, prenele su RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zbog toga, verovatno, tek kada budu poznati svi detalji, nakon toga će se moći govoriti o tome koji će biti sledeći koraci“, rekao je on.

Rudenko je, takođe, podsetio da je Moskva sazvala sastanak Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija kako bi se razgovaralo o tom pitanju.

Rusija je dan ranije najavila suspenziju učešća u sporazumu o žitu postignutom uz posredovanje UN, kojim je obezbeđen izvoz proizvoda iz ukrajinskih luka zbog terorističkog napada u vodama Sevastopolja, navela je agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter