Izvor: Tanjug
22.10.2022 u 14:28
0

BAJDEN IZJAVIO: „Potpisaću zakon kojim ću osigurati pravo žena na abortus širom SAD!“

Američki predsednik Džozef Bajden obećao je danas da će iskoristiti pravo veta da zaštiti ženska prava ukoliko republikanci dobiju većinu u Kongresu na izborima sledećeg meseca i usvoje zakon kojim se zabranjuje abortus širom SAD, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britanska novinska agencija navodi da bi Bajdenove demokrate mogle da izgube većinu u Predstavničkom domu, moguće i u Senatu, na izborima na polovini predsedničkog mandata.

Ukoliko demokrate budu imale više senatora i održe kontrolu nad Predstavničkim domom, Bajden je rekao da će potpisati zakon u januaru kojim će osigurati pravo žena na abortus širom SAD.

MORA DA SE OSIGURA DA PUTIN NE OSTVARI USPEH: Bajden izjavio da bi finansiranje kijevskog režima trebalo da se isplati!

Kako bi zakon bio zabranjen, republikanci prvo moraju da ga usvoje u Kongresu, ali ne može da stupi na snagu ukoliko ga Bajden ne potpiše.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter