Izvor: Kurir.rs
22.02.2023 u 19:07
0

BAJDEN PONOVO PAO NA STEPENICAMA: Ulazio u predsednički avion, a onda je pošlo po zlu! (VIDEO)

Bajden je iznenadio ceo svet u ponedeljak kada se pojavio u Kijevu, u Ukrajini, nakon tajnog leta iz zajedničke baze Endruz.

Predsednik SAD Džo Bajden (80) ponovo se sapleo i pao dok se peo uz stepenice predsedničkog aviona.

VETERAN AMERIČKE VOJSKE POSTAVIO BAJDENA NA SVOJE MESTO: „Rusija će pobediti i tu ne možete ništa, nastavite da širite laži i propagandu“ (FOTO)

Bajden je završio svoje putovanje u sredu, a kamera ga je snimila kako pada na stepenicama tokom ulaska u avion, dok se iz Varšave vraćao u Sjedinjene Američke Države nakon trodnevne posete Evropi koja je uključivala zaustavljanja u Ukrajini i Poljskoj.

Bajden je iznenadio ceo svet u ponedeljak kada se pojavio u Kijevu, u Ukrajini, nakon tajnog leta iz zajedničke baze Endruz, preko Nemačke, do Poljske, a zatim besanog, 10-satnog putovanja vozom preko granice do Ukrajine.

Predsednik SAD je u martu 2021. pao na stepenicama aviona „Air Force One“. U junu je takođe pao sa bicikla dok je provodio vikend u Rehobot Biču u Delaveru.

Jedna od njegovih najvećih slabih tačaka u ciklusu predsedničke kampanje 2024. – ako se kandiduje – biće njegove godine, a republikanska kandidatkinja Niki Hejli već poziva političare starije od 75 godina da se podvrgnu „testovima sposobnosti“.

Bajden je u sredu završio dvodnevnu posetu Varšavi sastankom sa liderima bukureštanske devetorke, koji predstavljaju istočni bok NATO-a.

Pre sastanka, Bajden je nazvao Putinovu odluku da napusti Novi START sporazum o nuklearnom oružju „velikom greškom“ i obećao da će „braniti svaki pedalj“ NATO-a kako su se diplomatske tenzije između Vašingtona i Moskve dalje pogoršavale.

Sedeći za okruglim stolom sa liderima bukureštanske devetke, Bajden je sarkastično nazvao Putina „prijateljem“.

„Ironija je u tome što – jedan od poslednjih razgovora koje sam imao sa našim prijateljem u Rusiji, bio je da mi je rečeno, da stalno tražite finlandizaciju NATO-a, dobićete NATOizaciju Finske“, rekao je Bajden.

Podsetimo, početkom 2021. godine, Bajden se prilikom ulaska u predsednički avion tri puta spotaknuo dok se približavao vratima aviona brzim koracima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter