Izvor: HAPPY BSC
22.02.2023 u 15:49
0

VETERAN AMERIČKE VOJSKE POSTAVIO BAJDENA NA SVOJE MESTO: „Rusija će pobediti i tu ne možete ništa, nastavite da širite laži i propagandu“ (FOTO)

Američki vojnik, veteran Oružanih snaga SAD i pisac Noktis Drejven kritikovao je na Tviteru izjavu predsednika SAD Džoa Bajdena o okončanju ukrajinske krize.

– Tokom posete Poljskoj, Bajden je rekao da se sukob u Ukrajini može okončati samo ako Rusija prvo zaustavi neprijateljstva. Rusija će pobediti i tu ne možete ništa da uradite, nastavite da širite svoje laži i propagandu. Na kraju, Rusija će ostvariti svoje ciljeve i hteli to ili ne, nećete se mešati u to – napisao je on.

VETERAN AMERIČKE VOJSKE ODUŠEVLJEN PUTINOVIM GOVOROM: „Želim da ga zagrlim kao brata“ (FOTO)

Dan ranije, Bajden je održao govor u Varšavi, u kome je uveravao da ni SAD ni Evropa ne nastoje da unište Rusiju, a takođe je pokušao da ospori izjavu predsednika Vladimira Putina o iznuđenoj prirodi specijalne operacije u Ukrajini. U Moskvi je Bajdenov govor nazvan licemernim, nepoštenim i smešnim, prenosi RIA Novosti.

Putin je, u obraćanju Saveznoj skupštini u utorak, naglasio da je Zapad započeo rat, a Rusija koristi silu da ga zaustavi, navodi se.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter