Izvor: Tanjug
30.07.2022 u 16:08
0

BAJDEN PONOVO POČEO DA KRITIKUJE TRAMPA Evo šta je sadašnji predsednik SAD govorio o svom prethodniku!

Mesec dana od početka svog predsedničkog mandata, Džozef Bajden je jasno pokazao averziju prema svom prethodniku koga je nasledio u Ovalnom kabinetu izjavivši da je umoran od pričanja o Donaldu Trampu.

Ali sada, Bajden izdvaja nekadašnjeg predsednika u pripremljenim komentarima i na društvenim mrežama, „uzdižući“ Donalda Trampa na način na koji on i pomoćnici iz Bele kuće to nisu radili tokom prvih 18 meseci njegovog mandata, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U virtuelnom razgovoru sa grupom Afroameričkih pravosdunih zaničnika prošle nedelje, Bajden je optužio bivšeg predsednika da podstiče „srednjovekovni pakao“ za policajce koji su se branili od nereda u Kapitolu 6. januara, dodajući da Donaldu Trampu nedostaje hrabrosti da deluje.

Bajden je ponovio na Tviteru – potresan prizor za Belu kuću koja je pokušala da izbriše sve reference na bivšeg predsednika, a posebno njegovo ime.

DRŽAVNI SEKRETAR SAD OPIRE SE KONGRESU I ZELENSKOM: Blinken ne želi da Rusiju proglasi sponzorom terorizma

Kada je Bajden izašao iz izolacije nakon borbe sa kovod-19, on je rekao da je mogao da nastavi da radi iz rezidencije u Beloj kući dok je Tramp morao da bude prebačen u bolnicu na lečenje.

Pojedine demokrate smatraju da je Bajdenova spremnost da se direktno bavi Trampom ipak zakasnila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter