Izvor: Novosti
27.11.2023 u 22:15
0

BAJDEN PORUČIO: „U kontaktu sam sa liderima Katara, Egipta i Izraela“

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da ostaje u kontaktu sa liderima Katara, Egipta i Izraela, kako bi se uverio da se implementira svaki aspekat dogovora (Izraela i Hamasa) o primirju.

– Konstantno sam tražio pauzu u borbama kako bi se ubrzala i proširila humanitarna pomoć za Pojas Gaze i omogućilo oslobađanje talaca – naveo je Bajden na platformi Iks.

Bela kuća je poručila da će Bajden nastaviti da radi da se prekid vatre između Izraela i Hamasa produži na više od dva dana. Nešto ranije u toku dana, katarsko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je prekid vatre u Pojasu Gaze produžen za još dva dana.

HAMAS PUSTIO 11 TALACA: „Zarobljenici su na putu ka Izraelu“

– Postignut je dogovor da se humanitarno primirje produži za dodatna dva dana u Pojasu Gaze – navodi se u objavi na platformi Iks.

Palestinska grupa Hamas potvrdila je da je pristala na dogovor koji je postignut uz posredovanje Egipta i Katara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter