Izvor: Novosti
27.11.2023 u 22:35
1

GALANT PRIZNAO: Kada Izrael obnovi sukobe s Hamasom, borbe će biti još jače u celoj Gazi

Ministar odbrane Izraela Joav Galant rekao je večeras da će Izrael, kada bude nastavio sukobe s Hamasom, "udariti većom snagom i borbe će se voditi u celom Pojasu Gaze".

U obraćanju vojnicima pešadijske brigade Givati i oklopnih brigada, Galant im je poručio da treba da budu svesni da imaju nekoliko dana, posle čega će se vratiti na front, saopštila je kancelarija izraelskog ministra odbrane.

– Biće to istom jačinom, i jače nego što je bilo. Zapamtite da dok se organizujete, odmarate i istražujete, neprijatelj radi isto – rekao je Galant.

On je dodao da će se vojnici susresti sa spremnijim protivnikom.

– Stoga, Hamas će prvo dobiti bombe našeg ratnog vazduhoplovstva, a nakon toga, će dobiti granate od tenkova i artiljerije, i na kraju dolaze pešadijske trupe. Borićemo se u celom Pojasu – poručio je Galant.

HAMAS PUSTIO 11 TALACA: „Zarobljenici su na putu ka Izraelu“

Izrael i Hamas su u petak otpočeli četvorodnevno primirje dok se ne oslobodi deo talaca, s tim da je moguće produženje prekida vatre, ukoliko Hamas bude oslobađao po 10 talaca dnevno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GALANT PRIZNAO: Kada Izrael obnovi sukobe s Hamasom, borbe će biti još jače u celoj Gazi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter