Izvor: Kurir.rs
06.07.2023 u 20:40
1

ŠOK VEST IZ VAŠINGTONA, BAJDEN DONEO HAOTIČNU ODLUKU: Šalje u Kijev ORUŽJE koje je zabranjeno u većem delu sveta

Predsednik SAD Džozef Bajden najavio je novi paket naoružanja za Ukrajinu, koji uključuje kasetnu municiju.

Očekuje se da će Bajdenova administracija sutra objaviti novi paket pomoći u oružju Ukrajini – i on će uključivati kasetnu municiju, rekla su dva američka zvaničnika.

SAD PODMIĆIVALE BUGARE: Evo šta su im PROTIVZAKONITO nudili kako bi SOFIJA isporučila S-300 UKRAJINI – DA LI SU PRIHVATILI?

Oružje, koje je prvi put korišćeno tokom Drugog svetskog rata, obično baca veliki broj malih bombi i poznato je da ubija civile.

One ne eksplodiraju uvek, predstavljajući budući rizik za civile, a zabranjeni su od strane većeg dela sveta prema sporazumu iz 2008. pod nazivom Konvencija o kasetnoj municiji, koju SAD, Rusija i Ukrajina nisu potpisale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOK VEST IZ VAŠINGTONA, BAJDEN DONEO HAOTIČNU ODLUKU: Šalje u Kijev ORUŽJE koje je zabranjeno u većem delu sveta”

  1. Da li postoji neki sud na svetu koji bi sankcionisao drzave koje se mesaju (naoruzavaju, daju podrsku svake vrste ) u tudje poslove a koje su inace i izazavle sve ovo mesajuci se i pre toga u drzavu Ukrajinu te je do ovoga i doslo , dokle misli Amerika da se mesa u tudje stvari , ajte da se malo neko umesa u Americke stvari i Americku kucu !. Problem je sto nece Rusi da rade ono sto Amerika radi jer je sve ali sve sto radi nezakonito ali ona bi jedino taj jezik razumela posto izgleda nista drugo ne razume sem da svojom silom naravno nezakonitom pokusava nesto da osvoji ili pridobije , dok to radi ginu civili koji nisu Amerikanci , dokle ?. Misli da su samo oni pametni a da su svi ostali budale !. Mada ima budala koji ih slede i to se vidi , gde gine narod n i z a s t a , za sta ginu Ukrajinci ?. Za koga ginu Ukrajinci, ?. Za Amerikance i NATO , za tapsanje po ledjima, za kezove problematicnih osoba nacistima naklonjenih , za obecanu lovu , pa nju nece dobiti poginuli niti ranjeni niti preostali Ukrajinci dal to vec jednom shvataju , ali nece je dobiti ni ovi koji ih teraju u grobove ali nece je dobiti ni teraci .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter