Izvor: Sputnik
06.07.2023 u 19:58
0

AMERIKA POVEĆALA UVOZ ROBE IZ RUSIJE – više nego duplo!

Izvoz američke robe u Rusiju rekordno nizak

Sjedinjene Američke Države u maju su povećale uvoz robe iz Rusije 2,3 puta u odnosu na april, pokazuju podaci koje objavio američki Biro za statistiku.

Prema objavljenim podacima, u aprilu 2023. godine Amerika je uvezla iz Rusije robu u vrednosti od 215,6 miliona dolara, dok je u maju ta cifra porasla više nego dvostruko – na 504 miliona dolara.

Sa druge strane, obim izvoza robe iz SAD u Rusiju u maju je smanjen u odnosu na prethodni mesec i iznosio je 60 miliona dolara (u aprilu – 65,2 miliona dolara).

Kako je početkom februara saopštio američki Biro za statistiku, obim izvoza američke robe u Rusiju u 2022. godini bio je rekordno nizak i dostigao je cifru od svega 1,7 milijardi dolara.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Rusija spremna da uđe mnogo dublje u Ukrajinu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter