Izvor: Tanjug
06.10.2020 u 19:01
0

Bela kuća PREDUZIMA dodatne mere PREDOSTROŽNOSTI zbog KORONE!

Bela kuća će preduzeti dodatne mere predostrožnosti da zaštiti osoblje oko predsednika Donalda Trampa nakon njegovog pozitivnog testa na kovid-19 prošle nedelje, rekla je direktorka za komunikacije Bele kuće Alisa Fara.

– Uvek imamo mere predostrožnosti na događajima koje organizujemo, i svakako mislim da ćemo u svetlu predsednikovog pozitivnog testa i prve dame, za sada preduzeti još više da zaštitimo osoblje oko sebe- rekla je Fara za Foks Njuz.

PROČITAJTE JOŠ

BEZ IZGUBLJENOG SETA: Đoković se plasirao u četvrtfinale Rolan Garosa

POPILA LITAR ASEPSOLA! Stojanka (72), koja je UBILA INVESTITORA, hitno prevezena na VMA!

PRESEK STANJA U NAGORNO-KARABAHU: Najnoviji podaci o stradalima (VIDEO)

Fara je potvrdila da će se Tramp obratiti javnosti danas, iako je odbila da odgovori na pitanje da li planira televizijsko obraćanje.

Tramp je sinoć, posle tri dana, izašao iz bolnice gde je bio zbog korona virusa i vratio se u Belu kuću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter