Izvor: Happy BSC
29.01.2021 u 09:32
0

Bil Gejts pokrenuo lavinu teorija ZAVERE, nakon vakcinacije nije više isti (FOTO)

 Osnivač Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts objavio je na Tviteru da je prošle nedelje primio prvu dozu vakcine protiv koronavirusa.

SAZNAJTE I OVO

SZO POČINJE ISTRAGU O POREKLU KORONE: Sastali su se sa kineskim naučnicima, slede posete pijacama, bolnicama i laboratorijama

NIKO JE NEĆE VIDETI SEM PSIHOLOGA: Evo kako će izgledati saslušanje najmlađe žrtve Miroslava Mike Aleksića

PROMENE: 10 zdravstvenih ustanova menja naziv, Klinički centar Srbije promenio IME!

DANAS VERNICI SLAVE ČASNE VERIGE: Veruje se da su okovi kojima je Sveti Petar bio okovan ČUDOTVORNI i da donose izlečenje!

Gejts je naveo da se oseća sjajno i zahvalio svim naučnicima, Međutim, Gejts nije otkrio koju je vakcinu primio, što je pokrenulo novu teoriju zavere na društvenim mrežama.

Mnogi korisnici društvenih mreža primetili su jedan DETALJ koji se vidi na slikama koje je Bil Gejts objavio pre i posle vakcinacije. Radi se o tome da veličina njegovih ušiju, kao i sami oblik nisu isti na slikama pre i posle njegove vakcinacije.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter