Izvor: tanjug
05.09.2022 u 12:58
0

BORELJ O PRILIVU RUSKIH GRAĐANA: EU ne može u potpunosti da se izoluje od Rusa

Šef diplomatije Evrospke unije Žozep Borelj izjavio je danas da će EU regulisati priliv ruskih građana koji dolaze u zemlje evropskog bloka, ali da ne može u potpunosti da se izoluje od Rusa, prenela je RIA Novosti.

BORELJ DOBIO ODGOVOR OD IRANA POVODOM NUKLEARNOG SPORAZUMA: Čeka se reakcija pregovarača!

– Čuo sam priče da Rusi neće postati veće demokrate jer su došli kod nas i da zato nema potrebe da im se izdaju vize. Ali, ne možemo zabraniti ruskim građanima da dolaze kod nas, u naše zemlje – to nije ono su se što ministri EU dogovorili u Pragu 31. avgusta – rekao je Borelj na konferenciji za novinare u Pragu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istovremeno, on je naglasio da će zemlje EU koje se graniče sa Ruskom Federacijom same regulisati ulazak ruskih građana.

Ministri spoljnih poslova EU složili su se 31. avgusta da suspenduju sporazum iz 2007. godine s Rusijom o vizama, koji Rusima olakšava dobijanje turističkih viza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter