Izvor: novosti
21.02.2024 u 11:28
0

BORIS DŽONSON NIJE HTEO DA IZAĐE INTERVJU SA PUTINOM: „Tražio mi je milon dolara za intervju“- TAKER KARLSON izjavio

BIVŠI premijer Velike Britanije Boris Džonson je tražio od američkog novinara Takera Karlsona milion dolara za intervju u kojem bi on razjasnio svoj stav prema konfliktu u Ukrajini.

Karlson je o tom intervjuu saopštio.

– Boris Džonson me je nazvao „oružjem Kremlja“ ili nešto tome slično. Ja sam poslao zahtev za intervju sa Borisom Džonsonom. Jedan njegov savetnik mi je odgovorio: „On će sa Vama razgovarati ali će to koštati milion dolara. On želi milion američkih dolara u zlatu ili bitkoinima“. To se dogodilo pre jedan dan ili dva dana“, rekao je Karlson.

 

PROPAST EVROPSKE SUPERSILE: Sumorna realnost Nemačke…zatvaranja, otkazi.. a ćuti se o tome

Pojasnio je da je Džonson samo pod takvim uslovima pristao da razgovara sa njim o Ukrajini i objasni svoj stav.

– On me napada ne objašavajući zašto ja nisam u pravu i zašto je on u pravu. I to čini čovek koji je na zahtev američke vlade, pre godinu i po dana sam sprečio mirovni sporazum u Ukrajini i za koga verujem da je kriv za smrt stotina hiljada ljudi. I on mi neće ništa od toga razjasniti u intervjuu dok mu ne platim milion dolara – naveo je novinar.

Karlson je zaključio da je on uzeo intervju od predsednika Rusije Vladimira Putina i dodao da on ne štiti ruskog predsednika, kao i da mu Putin nije tražio milion dolara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter