Izvor: HAPPBSC
21.02.2024 u 11:24
0

SVESTRANI PREDSEDNIK RUSIJE: Putin crta smajlije i pravi palačinke sa Sijem, snimci na društvenim mrežama i dalje viralni

Na društvenim mrežama, ponovo je postao viralan snimak u kome se nakon molbe da se potpiše na tabli, ruski predsednik nacrtao, neobičnu figuru koja je u javnosti poznatija kao mačka. Naime Putin je tada učestvovao na "Forumu strateških inicijativa", a organizatori su ga zamolili da nešto nacrta na pametnoj tabli.

Putin je uzeo olovku i nacrtao  čudno humanoidno lice, s čudnom kosom na tabli pored grafikona i matematičkih operacija. Ruski predsjednik je očito bio ponosan na svoj rad pa ga je na kraju i potpisao.

AMERIKA SE PRETVARA U KOMUNISTIČKU DRŽAVU: TRAMP progonjen kao ALEKSEJ..da li ga čeka ista SUDBINA?

Prilazeći senzornoj tabli, šematski je, sa nekoliko pokreta, skicirao lice osobe .

Takođe ostalo je zabeleženo i kada je 2018 godine sa kineskim predsednikom Si Đi pingom pekao palačinke.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin sastaće se sa liderima iz više zemalja u Kazanju, gdje će danas biti otvoren međunarodni multisportski turnir „Igre budućnosti“.

Putin bi trebalo da se u prijestonici Tatarstana sastane sa predsjednicima Kirgizije, Uzbekistana, Kazahstana i ostalih zemalja, javlja ruska novinska agencija Ura.

– U Kazanju bi trebalo da se sastanem sa nekoliko kolega iz zemalja, to su Kirgizija, Uzbekistan, biće kod nas i predsjednik Kazahstana – rekao je Putin tokom plenarne sjednice na forumu „Јake ideje za novo vreme“ u Moskvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter