Izvor: Alo.rs
06.09.2023 u 18:18
0

CRVENA UZBUNA: Srbi, ostanite u kućama, stanje je ALARMANTNO!

Građani se upozoravaju da ostanu kod kuća u naredna 24 časa zbog opasnosti od nevremena.

Grčka civilna zaštita izdala je treće upozorenje od jutros za stanovništvo koje živi na prostoru Olimpske regije. Građani se upozoravaju da ostanu kod kuća u naredna 24 časa zbog opasnosti od nevremena.

– Mere i policijski čas izdati za vašu oblast i dalje su na snazi u naredna 24 sata, zbog opasnih vremenskih uslova – navodi se u poruci koja se šalje iz ove službe na mobilne telefone a koja je objavljena na Fejsbuk stranici Nikana.gr.

HOROR: Majka upala u kandže SEKTE, pa UBILA DECU!

Turistima koji su u toj regiji iz ove agencije daju dodatni savet.

– Treće upozorenje od jutros stiže na mobilne telefone onih koji su u Olimpskoj regiji. Predviđa se velika količina kiše. Pazite gde parkirate i nemojte voziti bez preke potrebe. Ostanite u smeštaju. Od sutra se očekuje prestanak padavina – poručuju na stranici Nikana.gr.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter