Izvor: Happy BSC
02.10.2021 u 11:37
0

ČUDO U NJUJORKU: Pijani doručak- udara u glavu ko šampanjac!

Dovitljivi Amerikanac shvatio je kako može odlično da zaradi na „pijanom sendviču“ i svoju lucidnu ideju da pretvori u dolare. Otvorio je sendvičaru o kojoj bruji ceo svet. 

Restoran brze hrane „Salume“ ima jedinstvenu kartu hrane.

PROČITAJTE JOŠ:  Porodilište u kome se Rabija porodila potpuno je opustošeno: NEMA HRANE NI LEKOVA PROTIV BOLOVA!

Bukvalno jedinstvenu- sadrži i piće i hranu u jednom. Štos je u sendviču, koji sadrži originalan prilog, po vašem ukusu. Ukoliko volite šunku uz pivo, ovde te ukuse dobijate zajedno, između dva parčeta hleba. 

U ponudi su razne kombinacije: kobasice-pivo, salame-džin, šunka-viski, riba-vino, škampi-šampanjac…

Tako dok jedete- u isto vreme i pijete, odnosno unosite i alkohol putem hrane. Sendvič štedi i vreme i novac, a „udara“ efektno! 

Prosečne cene pijanih sendviča se kreću oko 11 dolara.

PROČITAJTE JOŠ:  KORONA U AUSTRALIJI: Obolelo jos 2355 ljudi pred otvaranje

Specijalitet kuće „Bulleit burbon sa šunkom“ košta 18 dolara.

Interesovanje za  ovaj „fast food & drink” je ogromno. Neke mušterije dolaze iz puke radoznalosti kako bi probali nove i zanimljive ukuse.

Više je onih koji dođu da kupe “veseli” doručak koji može opušteno da se jede u kancelariji i ispred strogog šefa, bez bojazni da će biti “provaljeni”zbog “dopinga”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter