Izvor: Telegraf
14.10.2023 u 18:29
0

DEČAKU (6) SE LEKARI BORE ZA ŽIVOT: Majka ga našla u hotelskom bazenu kako pluta bez svesti

Pafos CID istražuje incident. Portparol Kancelarije za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj Vlade Velike Britanije rekao je: "Podržavamo porodicu britanskog državljanina u bolnici na Kipru".

Britanski dečak, star šest godina, tragično se udavio u hotelskom bazenu tokom porodičnog odmora na Kipru.

Dete je preminulo, majka ga je pronašla bez svesti kako pluta u bazenu. Iz vode ga je izvukao spasilac i kolima hitne pomoći odvezli ga u Opštu bolnicu Pafos.

Lekari su prvo pohvalili napore u pružanju prve pomoći osoblja u hotelu zbog spasavanja njegovog života. Zatim je prebačen u dečju bolnicu Makario u Nikoziji, koja je udaljena oko 90 kilometara, na dalje specijalizovano lečenje.

DECA STRADALA U NAPADU NA CIVILNI KONVOJ U GAZI! Među desetinama tela najmlađa žrtva od 2 godine

Neznanci su ga u petak pronašli bez reakcije u hotelskom bazenu“, rekao je izvor za The Daili Record. „Bio je na odmoru sa svojom mamom, za koju verujem da ima još jedno dete. Reanimiran je na licu mesta, ali se bori za život u bolnici. On je veoma, veoma loše.“

Pafos CID istražuje incident. Portparol Kancelarije za spoljne poslove, Komonvelt i razvoj Vlade Velike Britanije rekao je: „Podržavamo porodicu britanskog državljanina u bolnici na Kipru“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter