Izvor: TANJUG
07.12.2023 u 20:34
0

DETALJI PUCNJAVE U ŠKOLI U RUISJI: Otkriveno gde je učenica nabavila oružje

Ruski nadležni organi utvrdili su da je puška iz koje je pucala učenica u školi u Brjansku pripadala njenom ocu i da je on imao dozvolu za posedovanje oružja, saopštila je danas pres-služba ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova za Brjansku oblast.

Prema informacijama Istražnog komiteta, 14-godišnja učenica je donela pušku – sačmaricu u školu, iz koje je ispalila više hitaca, od kojih je jedan ubio drugu devojčicu, a još pet učenika je ranjeno.

Devojčica koja je izvela napad izvršila je samoubistvo. Sačmarica iz koje je maloletnica pucala pripadala je njenom ocu i zakonito je čuvana kod kuće, navodi RIA Novosti.

OSVETA IZRAELA ĆE BITI PAKLENA: Poginuo SIN IZRAELSKOG MINISTRA!

„Prema važećim regulatorno-pravnim aktima, provera čuvanja oružja u rukama građana vrši se na osnovu motivisanih pismenih zahteva relevantnih jedinica Ruske garde“, navodi se u poruci Istražnog komiteta.

Pet osoba je prebačeno u bolnicu zbog povreda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter