Izvor: BLIC
18.02.2021 u 22:01
0

DOLIJALI KRADLJIVCI DIJAMANATA: Lopovi UHAPŠENI! Planirali zamenu kutija sa dragim kamenom

Francuska i španska policija uhapsile su bandu kradljivaca dijamanata koja se predstavljala kao potencijalni kupac u pokušaju da ukrade dragoceni dijamant ljubičaste boje vredan više miliona evra u Barseloni, naveli su zvaničnici.

Policija u Kataloniji saopštila je juče da je osam osumnjičenih članova kriminalnog lanca uhapšeno u mestu Bondi u Francuskoj, u blizini Pariza.

OVO MORATE DA ZNATE

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

ON JE ZVEZDINA JUNAČINA! Srušio je Liverpul, ŠOKIRAO MILAN, sve je moguće na San Siru! (VIDEO, FOTO)

PATRIJARH POMIRITELJ: Porfirije govori četiri jezika, doktorirao je u Atini, a u vojsci je uveo svešteničku službu

OPASNOM SERIJSKOM SILOVATELJU PRETI ZATVOR: Za mesec dana u šumama SILOVAO 7 DEVOJAKA I DEVOJČICU

Istraga je započela u Barseloni nakon pljacke retkog dijamanta u januaru 2020. godine, čija je vrednost procenjena na 15 miliona evra.

Kasnije su osumnjičeni povezani sa krađom drugog dijamanta vrednog 4,5 miliona evra u Kanu avgusta 2020. godine.

Policija je navela da su se lopovi pretvarali da su zainteresovani za kupovinu dragog kamenja, da bi kutiju sa dijamantom zamenili za sličnu nakon što bi omeli prodavca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter