Izvor: Tanjug
18.02.2021 u 22:16
0

Bivši senator i predsednički kandidat Bob Dol oboleo od raka

Dugogodišnji senator i predsednički kandidat Republikanske stranke na izborima 1996. godine Bob Dol (97) objavio je danas da mu je dijagnostikovan kancer pluća u četvrtoj fazi i da u ponedeljak počinje sa terapijama.

„Znam da mi predstoji težak period, ali znam i da ću se pridružiti milionima Amerikanaca koji su i sami suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama“, izjavio je Dol kome su iz najšireg političkog spektra odmah počeli da pristižu izrazi podrške, molitve i želje za uspešan oporavak.

OVO MORATE DA ZNATE

ZVONA OGLASILA IZBOR NOVOG PATRIJARHA! Evo ko je Porfirije, novi poglavar SPC!

SPC IZABRALA POGLAVARA! PORFIRIJE NOVI PATRIJARH! (FOTO, VIDEO)

ON JE ZVEZDINA JUNAČINA! Srušio je Liverpul, ŠOKIRAO MILAN, sve je moguće na San Siru! (VIDEO, FOTO)

PATRIJARH POMIRITELJ: Porfirije govori četiri jezika, doktorirao je u Atini, a u vojsci je uveo svešteničku službu

OPASNOM SERIJSKOM SILOVATELJU PRETI ZATVOR: Za mesec dana u šumama SILOVAO 7 DEVOJAKA I DEVOJČICU

Pored mnogih kongresmena koji su izrazili podršku Dolu, dugogodišnji senator iz Kanzasa Pat Roberts izjavio je da će Dol sa svojom urođenom odlučnošću isto tako voditi i borbu protiv opake bolesti.

„Znamo da je kancer opasna bolest, ali Bob Dol je opasniji“, rekao je Roberts.

Na predsednički izborima 1996. godine, Bob Dol je, kao senator iz Kanzasa sa 36-godišnjom karijerom stao „na crtu“ tadašnjem predsedniku SAD, demokrati Bilu Klintonu i izgubio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter