Izvor: Tanjug
22.09.2022 u 09:27
0

DRAMA NEZAPAMĆENIH RAZMERA: Novi snažan zemljotres u Meksiku, tresle se zgrade, ima i poginulih!

Zemljotres jačine 6,8 stepeni pogodio je danas Meksiko, nekoliko dana nakon snažnog potresa u kojem su poginule dve osobe i oštećene stotine zgrada.

Još jedan snažan zemljotres pogodio Meksiko!

Stanovnici glavnog grada Meksiko Sitija izašli su na ulice nakon što su se zatresle zgrade i oglasila sirena za opasnost, prenosi Rojters.

Gradonačelnica Klaudija Šajnbaum rekla je da za sada nema izveštaja o materijalnoj šteti.

Epicentar zemljotresa, čiju je jačinu američka Služba za geološki nadzor prvobitno procenila na sedam stepeni, bio je na dubini od 27,7 kilometara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U snažnom zemljotresu jačine 7,6 stepeni koji je u ponedeljak pogodio zapadnu obalu Meksika poginule su dve osobe, a 10 ih je povređeno.

Taj zemljotres se dogodio na dan kada su Meksiko u prošlosti pogodila dva zemljotresa.

U razornom potresu 19. septembra 1985. godine život je izgubilo više holjada ljudi, dok je u zemljotresu koji je istog datuma 2017. pogodio Meksiko stradalo 350 osobe.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter