Izvor: Tanjug
21.04.2022 u 14:08
0

DRUGI MANDAT ZA MAKRONA BIO BI „SOCIJALNA KATASTROFA“: Le Pen surova u kampanji pred drugi krug izbora

Kandidatkinja francuske desnice Marin le Pen izjavila je danas da bi drugi mandat za predsednika Francuske Emanuela Makrona predstavljao „socijalnu katastrofu“.

TV DUEL PREDSEDNIČKIH KANDIDATA Le Pen i Makron razmenjivali međusobne optužbe pred drugi krug izbora! (VIDEO)

– Drugi mandat za Emanuela Makrona bio bi socijalna katastrofa – rekla je Le Pen novinarima tokom kampanje na Somi u severnoj Francuskoj, prenose strani mediji. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Aktuelni francuski predsednik i kandidatkinja desnice četiri dana pre drugog kruga predsedničkih izbora suočili su sinoć mišljenja u TV debati, u kojoj su pokušali da ubede građane ko je u boljoj poziciji da poboljša kupovnu moć Francuza i da uspešno vodi spoljnu politiku zemlje.

U Francuskoj će u nedelju, 24. aprila, biti održan drugi krug predsednickih izbora, a nadmetaće se Makron i Le Pen koji su u prvom krugu osvojili najviše glasova od ukupno 12 kandidata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter