Izvor: Happy BSC
18.04.2022 u 10:21
0

DRUŠTVENIM MREŽAMA KRUŽI SNIMAK RUSKE KRSTARICE MOSKVA! Ko je kriv za potonuće? (VIDEO)

Društvenim mrežama kruži navodni snimak na kome je navodno prikazana ruska krstarica „Moskva“, koja je u četvrtak potonula kod obala Ukrajine.

Na neproverenom snimku navodno se vidi ruski ratni brod pred samo potonuće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Video je prvo osvanuo na Tviteru.

Ruska Crnomorska flota Prj. 712 pomorski tegljač za spasavanje Šahter (SB-922) pored Moskve, navodi se u opisu snimka koji je objavio korisnik OSINTtehnical.

Rusija je inače dva dana kasnije objavila snimak postrojavanja posade raketne krstarice Moskva, gde je primećen i komandant broda, za koga se tvrdilo je poginuo.

Interesantno je da je na smotri u Sevastopolju bilo 240 mornara i oficira od ukupno 510 članova broda i da su njima oko stotinu prikazani obrazi.

ZAVRŠIĆEMO S TOBOM ZA NEKOLIKO DANA! Kadirov poslao ZASTRAŠUJUĆE pretnje Zelenskom, svi su u strahu od reči lidera ČEČENA

Koliko je mornara na brod bilo ukrcano, koliko je povređeno, poginulo ili nestalo za sad nije poznato, osim što se na ruskim drušvenim medijima pojavile za sad dve slike stradalih mornara, ali autentičnost čitave priče nije bilo moguće potvrditi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter