Izvor: Tanjug
13.09.2022 u 19:00
0

Entoni Blinken poručuje: Rusija možda zloupotrebi Azerbejdžan i Jermeniju!

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da je zabrinut da bi Rusija mogla da pokusa da iskoristi sukob izmedu Azerbejdžana i Jermenije kako bi skrenila pažnju sa rata u Ukrajini.

Vašington je pozvao obe strane u sukobu da prekinu neprijateljstva nakon što su borbe izbile blizu granice dve zemlje, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Da li to Rusija na neki način pokušava da zamuti vodu kako bi skrenula paznju sa Ukrajine. To je nešto što nas uvek brine“, rekao je Blinken.

Nebojša Stefanović razgovarao sa ambasadorima Kvinte i Norveške!

On je dodao da bi Rusija takođe mogla da iskoristi svoj uticaj u regionu da pomogne u smirivanju tenzija između Azerbejdžana i Jermenije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter