Izvor: telegraf.rs
02.05.2022 u 10:26
0

Erdogan KONAČNO OTKRIO koja je ULOGA TURSKE u ratu u Ukrajini!

Naša želja je da dovedemo predsednike Rusije i Ukrajine, u Istanbul ili Ankaru. Turska će biti mesto gde će se doneti odluke po pitanju istočne Ukrajine. To će se desiti u Istanbulu ili Ankari – kazao je Erdogan.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan najavio je nastavak telefonskih razgovora sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KOMADANT UKRAJINSKIH MARINACA KUKA I ZAPOMAŽE! Moli Erdogana: Vodite nas u Tursku ili smo MRTVI! Objavljen dramatičan snimak iz Azovstala (VIDEO)

Planiram pregovore sa gospodinom Putinom ove nedelje – rekao je Erdogan novinarima.

Dvojica predsednika razgovarali su 26. aprila o situaciji u Ukrajini, a krajem marta u Istanbulu su održani pregovori licem u lice ruske i ukrajinske delegacije.

Erdogan je dodao da će odluke koje se tiču istočne Ukrajine doneti u Turskoj tokom mogućeg sastanka između Putina i Volodimira Zelenskog.

– Naša želja je da dovedemo predsednike Rusije i Ukrajine, u Istanbul ili Ankaru. Turska će biti mesto gde će se doneti odluke po pitanju istočne Ukrajine. To će se desiti u Istanbulu ili Ankari – kazao je Erdogan, koga je citirao TV CNN Turk.

Portparol Kremlja Dmitri Peskov nije odbacio mogućnost sastanka Putina i Zelenskog, ali je dodao da bi trebalo da sve bude potpuno spremno kako bi razgovori doneli rezultat.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter