Izvor: Tanjug
07.04.2022 u 08:31
0

EU O NOVOM PAKETU SANKCIJA RUSIJI: Borelj odlučan da se zabrani uvoz uglja

 Evropska unija mogla bi danas ili sutra da se dogovori o petom paketu sankcija Rusiji, koji bi podrazumevao zabranu uvoza uglja, najavio je šef evropske diplomatije Žozep Borelj.

-Možda danas popodne, ili najkasnije sutra -rekao je Borelj novinarima po dolasku na sastanak NATO. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britanska agencija je juče objavila, pozivajući se na neimenovane izvore, da EU diplomate nisu odobrile novi paket sankcija Rusiji, koji je predložila Evropska komisija jer treba da se reše tehnička pitanja, uključujući to da li će zabrana uvoza uglja iz Rusije uglja uticati na postojeće ugovore.

Evropska komisija predložila je u utorak zabranu uvoza svih vrsta uglja iz Rusije, kao deo šireg paketa mera, kojim bi se dodatno ograničila trgovina sa Moskvom. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71

„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72

„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter