Izvor: Happy BSC
07.04.2022 u 08:35
0

PRETI NAM NUKLEARNI OTROV IZ ČERNOBILJA! PRAŠINA IZ CRVENE ŠUME PREKRIĆE EVROPU! Snimci su JEZIVI, pogledajte šta su Rusi uradili (VIDEO)

Ruski vojnici nedavno su se povukli s područja nuklearne elektrane Černobilj, prema izveštaju pojedinih medija mnogi borci su dobili simpptome radijacije, a za sobom su podigli veliku nuklearnu prašinu i otrov.

Nakon njihovog povlačenja, Rojters je izvestio da su ruske snage prošle kroz otrovnu zonu zvanu Crvena šuma, pri čemu se podizala radioaktivna prašina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji pokazuje da su Rusi, dok je Černobilj bio pod njihovom kontrolom, kopali rovove u tzv. zoni isključenja. Radi se o pojasu koji se proteže 30 kilometara oko nuklearne elektrane.

Prema izveštajima brojnih stručnjaka, a kako prenose mediji sa Zapada, postoji opasnost da ta opasna prašina iz Crvene šume dođe i do Evrope.

Pogledajte:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter