Izvor: alo.rs
24.03.2022 u 21:21
0

EU UPUTILA TEŠKE REČI RUSIJI: Evo šta je predsednica Evropske komisije poručila Rusiji

Rusija ne može da ucenjuje Evropu svojim energetskim resursima i neće joj biti dozvoljeno da zaobilazi i izbegava sankcije tražeći plaćanje u rubljama za svoje isporuke nafte i gasa, rekla je danas predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„To bi bila unilateralna odluka i jasno kršenje ugovora“, rekla je ona komentarišući zahtev Rusije da joj energenti budu plaćeni u rubljama, prenosi Rojters. „To bi bio pokušaj da se zaobiđu sankcije. Mi nećemo dozvoliti da naše sankcije budu izbegnute. Vreme kada je energetika mogla da se koristi da biste nas ucenjivali je prošlo“, rekla je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter