Izvor: Kurir.rs
07.11.2023 u 09:17
0

MORATE DA VIDITE OVO DA BISTE POVEROVALI: Evo šta su Izraelci zatekli u zgradi namenjenoj za IGRANJE DECE

Izraelske odbrambene snage (IDF), kako je zvanični naziv vojske te zemlje, objavile su nove snimke iz Pojasa Gaze gde sprovode kopnene operacije.

Na prvom snimku objavljenom na društvenoj mreži X (bivši Tviter) izraelski vojnici su prikazali šta su pronašli u zgradi koja je trebalo da bude namenjena za igranje dece.

– To je mesto odakle je Hamas lansirao rakete. Morate da vidite ovo da biste poverovali – piše u postu IDF koji prati snimak.

U klipu je prikazan je komandant 50. bataljona izraelske vojske koji kaže da se nalazi u ogranku Pokreta mladih izviđača u severnom delu Pojasa Gaze.

– Ovde vidite sve te slike dobrih mladih izviđača, a ovde unutra možete da vidite višecevne lansere raketa – kaže on.

Izraelski oficir potom se kreće ka tom drugom kraju prostorije i pokazuje oružje.

– Izgleda da su bili usmereni ka (primorskom izraelskom gradu) Aškelonu ili prema severu – navodi on.

IDF je objavio i drugi snimak iz Pojasa Gaze na kojem se vidi da su pronašli višecevne lansere raketa koji su ispaljivali projektile iz džamije.

– Ovo je još jedan primer Hamasovog bestidnog iskorišćavanja civilnih područja za njegove terorističke aktivnosti – piše u postu koji prati taj snimak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter