Izvor: tanjug
01.09.2021 u 13:16
0

EVROPOL: Razbijen albanski klan u Španiji koji je trgovao drogom

Evropol, kriminalističko obaveštajna agencija Evropske unije, razbila je mrežu organizovanog kriminala sastavljenu uglavnom od kriminalaca koji govore albanski jezik zbog ilegalne trgovine drogom.

Na dan 13. jula, uhapšeno je 107 osoba, a u akciji hapšenja su učestvovali organi za sprovođenje reda u Španiji, Nemačkoj i Albaniji, navodi se u saopštenju Evropola. 

VAŽNO:

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Belivukova grupa je instrument Milov da se Vučić likvidira!

IRENA VULOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nemam ništa protiv ekoloških protesta ali mislim da imaju političku pozadinu!

VUČIĆ: Kakve su to sramne stvari, kako vas nije stid da to kažete i lažete?

SPC u Šipčaniku organizuje svečani ručak povodom ustoličenja mitropolita Joanikija

Veruje se da je kriminalna grupa upravljala plantažama kanabisa u Španiji, gde su uzgajali i prerađivali marihuanu, pre nego što su je prebacivali u druge evropske zemlje radi dalje distribucije.

Na dan akcije, oko 400 policajaca na terenu izvršilo je istovremene racije na 42 različite lokacije u Španiji, a nekoliko dana kasnije izvršeno je devet dodatnih pretresa.

PROČITAJTE JOŠ:

UŽIVO! Čavušoglu i Selaković na otvaranju turskog Generalnog konzulata u Novom Pazaru!

VREMENSKA PROGNOZA ZA 1. SEPTEMBAR: Promenljivo oblačno i malo svežije, najviša temperatura do 26 stepeni

NOĆ ZA NAMA: Saobraćajna nesreća na autoputu, povređene dve žene

VUČIĆ: Nisam potvrdio ništa nikome

Kao rezultat akcije je uhapšeno 107 pojedinaca, uključujući državljane Albanije, Španije, Slovačke i Grčke, otkrivena je 51 farma kanabisa, i zaplenjeno je 70.000 evra u gotovini i dva vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter