Izvor: Tanjug
25.05.2020 u 07:38
0

FRANCUSKA NA PRAGU POBEDE: Najmanje novoobolelih od uvođenja karantina

 U Francuskoj je registrovano 115 novih slučajeva korona virusa, što je najmanji dnevni porast broja obolelih od kako je ta zemlja proglasila mere karantina zbog pandemije 17. marta, saopštilo je u nedelju uveče francusko Ministarstvo zdravlja.

Ministarstvo je saopštilo da je broj zaraženih porastao za 0,1 odsto i da je sada ukupan broj obolelih od početka pandemije dostigao 144.921.

Broj slučajeva prijavljenih u francuskim bolnicama je, međutim, neznatno porastao za sedam novoobolelih, i od 15. aprila je u neprekidnom padu, dodaje se u saopštenju Ministarstva koje je preneo Rojters.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

U francuskim bolnicama je od početka pandemije registrovano 17.185 obolelih od korona virusa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter