Izvor: HappyBSC
21.10.2022 u 09:39
0

Genadij Gatilov progovorio o „tragediji“ zbog prevare Ukrajine od strane Vašingtona!

SAD ometaju mirovne pregovore između Rusije i Ukrajine.

STEJT DEPARTMENT OŠTRO ZAPRETIO: „Nećemo oklevati da upotrebimo sankcije protiv onih koji učestvuju u nabavkama iranskih dronova Rusiji“

Stoga ubeđuju Ukrajinu u svoju vojnu snagu kako bi sprečile mirovne pregovore sa Moskvom, ovo je tragedija, napisao je na Tviteru Genadij Gatilov, stalni predstavnik Rusije pri UN u Ženevi.

Vladimir Putin je ranije rekao da je Rusija uvek govorila o otvorenosti za pregovore o Ukrajini. Šef države je naglasio da ako Kijev sazri, onda će posrednički napori onih koji ih nude postati traženi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od 24. februara Rusija sprovodi specijalnu operaciju za oslobađanje Donbasa od kijevskih nacionalista. Predsednik je svoj zadatak nazvao „zaštitom ljudi koji su već osam godina bili izloženi maltretiranju i genocidu od strane režima u Kijevu“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter